Túrázz a Békéért!

#turazzabekeert #beketura

Az ember hosszú időn át a természet részeként, azzal egységben élt. A természettől való eltávolodásunk eltávolít valódi önmagunktól és a belső békénktől, míg a természettel való kapcsolódásunk segíti a saját belső forrásunkhoz való visszatérést.

A Nők Világbéke Szövetségének fontos alapelve a természettel való harmonikus együttélés, a természeti kincsek megbecsülése, és méltó módon történő felhasználása.

A „Túrázz a Békéért” mozgalmat alapítónk, Sun Myung Moon emléke előtt tisztelegve indítjuk útjára. Moon tiszteletes felbecsülhetetlen szerepet játszott a világbéke lassú, és fáradtságos megteremtésének megalapozásában. Az imádság és a meditáció mellett mindig a természetben töltött idő jelentette számára feltöltődést.

A „Túrázz a Békéért Mozgalom” kirándulásain csodálatos erdei tájakat járunk be csendben, önmagunkba fordulva, elmélyülve, saját forrásunkkal kapcsolódva, összehangolódva. Az út során érintett erdei kegyhelyen vagy tisztáson, pihenőhelyen ebből a belső csendből kiindulva, ezt a világra lépésről-lépésre kiterjesztve, együtt meditálunk a világbéke megvalósulásáért.

A meditációt követően a hozott ételekből közös „lakomát” tartunk, megünnepelve az életet és az élet ajándékait.

A túrákon jelenleg az önköltség (vonatjegy, buszjegy) megfizetése mellett tudjuk lebonyolítani, azzal a kitétellel, hogy nagyobb csoport esetén csoportos utazási kedvezményt lehet igénybe venni.

Az ÉVES TÚRATERVET ITT találod, a korábbi kirándulások élménybeszámolóit pedig ITT.

Az utazás feltételeiről mindig az AKTUÁLIS TÚRA leírásánál tájékoztatunk. A túrákon mindenki saját felelősségére vehet részt. A túrákon való részvétel regisztrációhoz kötött, melynek határideje szintén az AKTUÁLIS TÚRA leírásánál található. A kirándulásokat elsősorban hölgyek részére szervezzük, de nagy szeretettel váruk minden olyan férfit és fiatalt is, aki szívből csatlakozna a kezdeményezésünkhöz!

Ha a lakóhelyedhez közel még nincsenek béketúrák, akkor szervezd meg Te őket! Csatlakozz hozzánk túravezetőként is! Jelentkezz a nokabekeert@gmail.com e-mail címen!

Várunk szeretettel!