Aktuális túra

Bakonynána – Jásd, 2019.08.17.

A „Túrázz a Békéért Mozgalom” harmadik kirándulása a Bakony legszebb és legnagyobb vízeséséhez, a Római fürdőhöz vezet.

(A Nők Világbéke Szövetsége Egyesület alapértékeivel ITT, a „Túrázz a Békéért Mozgalom” célkitűzéseivel pedig ITT tudsz megismerkedni.)

A túra a veszprémi buszpályaudvarról indul, ahol a váróteremben találkozunk 9.15-től. A busz 9.35-kor indul Zirc irányában Bakonynánára, ahonnan a Gaja-patak sziklás medrében haladunk a vízesés előtti pihenőhelyig. Akik nem szeretnének a csúszó köveken szökdécselni, azok számára a patakmeder fölött húzódik egy nagyon könnyen járható, széles ösvény, azonban az igazi szépség a mederben haladva élhető át a legjobban.

A pihenőnél egy gyors étkezés után megcsodáljuk a Római-fürdő vízesést, mellyel nehéz lesz betelni, és otthagyni (a fenti kép messze nem adja vissza azt a látványt, ami élőben fogad!), de muszáj folytatnunk az utunkat. 🙂

A vízesést elhagyva Jásd irányába haladunk, majd betérünk a faluhoz közel eső, csodaszép energiákkal rendelkező Mária kegyhelyhez, ahol megtartjuk a női energiák megtisztulásáért, a női-férfi energiák kiegyenlítődéséért, és a béke megteremtéséért szánt meditációnkat.

Jásdról a 16.19-kor induló busszal jövünk haza, és egy várpalotai átszállást követően 17.37-kor érkezünk vissza a veszprémi buszpályaudvarra.

A túrán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a nokabekeert@gmail.com e-mail címre küldött levélben lehet 2019.08.15-ig!
Tárgy mezőben kérlek tüntesd fel: „Túrázz a Békéért – 2019.08.17.”
Ha értesülni szeretnél a jövőbeni programjainkról, kérünk, iratkozz fel a
HÍRLEVELÜNKRE!

A túrán mindenki saját felelősségére, önköltségi áron vehet részt! A felnőtt buszjegy ára Veszprém-Bakonynána: 745 Ft, Jásd – Várpalota: 370 Ft, Várpalota – Veszprém: 465 Ft, összesen 1.580 Ft.

A kirándulás közepes nehézségű, elsősorban a patakmederben való közlekedés igényel némi ügyességet. Kérünk, hogy ezt mérlegelve jelentkezz az útra! Vízálló, kényelmes bakancs, és az időjárásnak, szúnyogoknak megfelelő ruházat viselése ajánlott. 🙂 Gondoskodj kellő mennyiségű folyadékról és élelemről, és kérünk, hogy készülj egy adag aprósüteménnyel / keksszel / gyümölccsel /olajos magvakkal / aszalványokkal, amit a lakomán a többiekkel megoszthatsz!

A kirándulást elsősorban Hölgyek számára szervezzük, de szeretettel várunk minden Urat és Fiatalt is, aki szívében osztozik velünk a Világbéke megteremtésének ügyében.

A túrát csak megfelelő időjárás esetén tartjuk meg! A kirándulás napján vagy az azt megelőző napokban heves eső vagy zápor magas vízállást okozhat, amely mellett a túra vezetését nem vállaljuk fel. A túra esetleges elmaradásáról az indulást megelőző min. 12 órán belül értesítünk.

Ha regisztrálsz a kirándulásra, ám mégsem tudsz eljönni, akkor kérünk, hogy minél hamarabb, de lehetőség szerint a kirándulás előtt 24 órával jelezd a szervezőknek a nokabekeert@gmail.com e-mail címen, vagy a +36 20 35 888 72 telefonszámon! Megértésedet és együttműködésedet köszönjük!

Várunk szeretettel!